Eγγραφή | Ρυθμίσεις POP3 | Eπικοινωνία | Πληροφορίες
    Επεξεργαστείτε τα στοιχεία σας εδώ
  Σημαντικές πληροφορίες: Αν δεν έχετε εγγραφεί:
email    Μην δίνετε την e-mail διεύθυνσή σας σε διαφημιστικές εταιρείες, με αυτό τον τρόπο θα ελαχιστοποιήσετε τα spam mails που λαμβάνετε. Το in.gr, πέρα από τις γενικές ανοικτές υπηρεσίες (ειδήσεις, κατάθεση άποψης ψηφίσματα, κλπ), προσφέρει και άλλες υπηρεσίες (δωρεάν ή μη) στις οποίες είναι απαραίτητη η εγγραφή μέλους, όπου ο κάθε χρήστης έχει αποκλειστικό έλεγχο.

Για να μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες αυτές κάντε κλικ στο ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ για να δημιουργήσετε τη δική σας καρτέλα μέλους.

E-mail Support    Για την αντιμετώπιση προβλημάτων συμβουλευτείτε τον Οδηγό χρήσης του InMail. Αν το πρόβλημα επιμένει παρακαλούμε επικοινωνήστε με το IN.gr Support center
Όροι χρήσης    Βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε και είστε ενήμεροι για τους Όρους χρήσης του inMail
Γιατί να γίνω μέλος του in.gr;
Με την εγγραφή σας ως μέλος, το in.gr σας αναγνωρίζει και σας προσφέρει τις παρακάτω υπηρεσίες:
Επικοινωνήστε με το προσωπικό σας e-mail με διεύθυνση username@in.gr, όπου username είναι το όνομα χρήστη που πληκτρολογείτε στη φόρμα εγγραφής μέλους

Δύο εκδόσεις:
1. Δωρεάν InMail Personal, WebMail/5MB
2. InMail Professional, WebMail+POP3/20MB
Συνδεθείτε άμεσα με το Χρηματιστήριο για παρακολούθηση τιμών μετοχών (ροή συναλλαγών, τεχνική ανάλυση, διαχείριση χαρτοφυλακίου, SMS service κλπ.)

Δύο εκδόσεις:
1. Δωρεάν XAA on-line Delayed, με 15 λεπτά καθυστέρηση στα δεδομένα.
2. XAA on-line Real Time, με μετάδοση δεδομένων σε πραγματικό χρόνο.
 
Υπηρεσίες διαφημιστικής προβολής
Καταχωρίστε δωρεάν ή/και προβάλλετε το δικτυακό σας τόπο στον πληρέστερο και πιο δημοφιλή κατάλογο του ελληνικού internet.

Δύο εκδόσεις:
1. Δωρεάν καταχώριση
» Μάθετε περισσότερα

2. Προβεβλημένη καταχώριση

» Μάθετε περισσότερα
Προβάλλετε την εφημερίδα ή το περιοδικό σας στο Ηλεκτρονικό Περίπτερο του in.gr και αποκτήστε νέους αναγνώστες από όλο τον κόσμο.

Δύο προγράμματα:
1. Ετήσιο πρόγραμμα προβολής
2. Διετές πρόγραμμα προβολής
Δικαιώματα και Υποχρεώσεις μέλους
Όλες οι υπηρεσίες του in.gr παρέχονται με την προϋπόθεση αποδοχής από τα μέλη της υποχρέωσης σεβασμού του ελληνικού συντάγματος και των νόμων αλλά και τήρησης των κανόνων ευγένειας και κοσμιότητας.

Το in.gr διατηρεί το δικαίωμα να καταργεί την ιδιότητα του μέλους σε περίπτωση παραβιάσεων και υποχρεούται να κοινοποιεί στις αρχές του ελληνικού κράτους τα ονόματα των μελών που παρανομούν. Η συμπλήρωση των στοιχείων ονόματος, διεύθυνσης, τηλεφώνου και ηλικίας είναι απαραίτητη για την αποδοχή ενός μέλους.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο λογαριασμός μέλους διαγράφεται αυτομάτως μετά την παρέλευση 6 μηνών μη χρήσης οποιασδήποτε υπηρεσίας. Μετά τη διαγραφή απελευθερώνεται το Όνομα Χρήστη (Username) με αποτέλεσμα να μπορεί να δεσμευθεί από οποιοδήποτε νέο μέλος.

Το in.gr δεν θα κοινοποιήσει τα στοιχεία των μελών του σε άλλους φορείς χωρίς τη συγκατάθεσή τους. Η επισκεψιμότητα του in.gr καταγράφεται και αναλύεται για λόγους βελτίωσης των υπηρεσιών και ενημέρωσης της αγοράς. Οι υπηρεσίες του in.gr εξελίσσονται με βάση τις τεχνολογικές δυνατότητες, τις ανάγκες των χρηστών και τις συνθήκες της αγοράς. Το in.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τις προσφερόμενες υπηρεσίες κατά την κρίση του.

Τμήμα Προστασίας Πληροφοριών & Δεδομένων του in.gr κατά το νόμο 2472/97: membership@in.gr, ΔΟΛ DIGITAL A.E., Μιχαλακοπούλου 80, 11528, Αθήνα

Σημείωση: Για τις υπηρεσίες που προσφέρονται σε περισσότερες από μία εκδόσεις πρέπει πρώτα να εγγραφείτε μέλος στo in.gr δωρεάν και να αποκτήσετε όλες τις δωρεάν υπηρεσίες μέλους του in.gr. Στη συνέχεια μπορείτε να επιλέξετε όποιες επιθυμείτε από τις αναβαθμισμένες υπηρεσίες επί πληρωμή και να εγγραφείτε και σ' αυτές.

© 2011 Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.